سمینار بین المللی هوش مصنوعی

اخبار کنفرانس بین المللی هوش مصنوعی

سمینار بین المللی هوش مصنوعی

اخبار کنفرانس بین المللی هوش مصنوعی

نظرسنجی بررسی وضعیت هوش مصنوعی در روابط عمومیها آغاز شد

نخستین نظرسنجی «بررسی وضعیت هوش مصنوعی در روابط‌عمومی ایران» که به همت موسسه کارگزار روابط‌عمومی و با همکاری انجمن روابط‌عمومی ایران و انجمن متخصصان روابط‌عمومی طراحی شده است، آغاز ‌شد.  

امیدواریم این نظرسنجی با همکاری گسترده‎ استادان، مدیران، کارشناسان و دانشجویان روابط‌عمومی به نتایج خوبی دست پیدا کند.

 

برای شروع نظرسنجی روی لینک زیر کلیک کنید:


 https://azarpr.porsline.ir/s/xUmUSEXt

ایران رتبه ششم اعتیاد به گوشی هوشمند

ایران رتبه ششم اعتیاد به گوشی هوشمند را دارد .

کشورهای چین، عربستان و مالزی در رتبه اول تا سوم قرار دارند.

-------------------
# ایران رتبه ششم # اعتیاد # گوشی # هوشمند
# کشورهای # چین، # عربستان ، # مالزی ، # برزیل و # کره جنوبی # رتبه اول # رتبه سوم # رتبه پنجم

ما در ایران ارتباطات نداریم ،


با توجه به مسایل اقتصادی،اجتماعی،فرهنگی و با توجه به تجربیات شخصی به شدت معتقدم که ما در ایران روابط عمومی و ارتباطات نداریم.

دکتر حجت بقایی پژوهشگر،خبرنگار و فعال روابط عمومی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : خوب یا بد ما در ایران روابط عمومی و ارتباطات نداریم ، و این موضوع را با یک سنجش کوچک در محیطهای خانواده ، محل کار و در کوچه و خیابان به وضوح می بینیم و لازم نیست حتما پژوهشگر باشید تا این موضوع را متوجه شوید .

دکتر بقایی در ادامه افزود : این روزها از دیدن برخی برخوردها و رفتارها دلخورم ، به عنوان یک انسان دیدن برخی صحنه ها، رخوردها و دیدن مرگ روابط عمومیها برایم غیرقابل تحمل است ، روابط عمومی در ایران به نفس نفس افتاده است ، من در این مدت مخصوصا در برخی استانها اصلا روابط عمومی نمی بینم، این موضوع مدتهاست که در ایران رخ داده و گاهی کارشناسان هشدار می دادند و اغلب نادیده گرفته می شد ، متاسفانه در خانواده ها ، محیطهای آموزشی و جامعه در تربیت نسلهای گذشته و نسل حال کم کاری کرده است ، ما وقتی خروجی را می بینیم می گوییم کم کاری شده است ، و اگر کاری نکنیم ، ارتباطات صرفا ارتباطات مالی ( بده بستان ) و ارتباطات بر اساس نیاز افراد خواهد شد .

انسان یک موجود ارتباطی است و بدون ارتباط با هم نوع نسل بشری وجود نخواهد داشت ، قطع ارتباط مدیران با کارمندان و نبود روابط عمومیهای فعال در ارگانها ، سازمانها و شرکتها و موسسات خصوصی کارکنان را به شکل رباتهای انسان نما بدون احساس و بدون حق اعتراض ، دقیقا مانند یک عروسک در خواهد آورد .

نسل انسان را جز خود انسان نمی تواند نابود کند و راه آن قطع ارتباطات است ، بدون ارتباطات انسان نیازهای انسانی که در ذات اوست ، غریزه اوست از دست می دهد و آنوقت باید تعریف ها در مورد نسل بشر تغییر نماید .

ما انسانها باید بدانیم ، و بفهمیم که بدون ارتباطات نسل بشری وجود نخواهد داشت

نسل انسان را جز خود انسان نمی تواند نابود کند و راه آن قطع ارتباطات است ، بدون ارتباطات انسان نیازهای انسانی که در ذات اوست ، غریزه اوست از دست می دهد و آنوقت باید تعریف ها در مورد نسل بشر تغییر نماید .

-----

دکتر حجت بقایی - کارگاه آموزشی هوش مصنوعی و ارتباطات انسانی - june ۲۰۲۳


===================


The human race cannot be destroyed except by man himself, and the way to do that is to cut off communication. Without communication, man loses his human needs, which are in his essence, his instinct, and then the definitions about the human race must change.


-------

Dr. Hojjat Baqaee - artificial intelligence and human communication training workshop - June 2023

ربات‌هایی که ویدیو تماشا می‌کنند و یاد می‌گیرند


تیمی از دانشگاه کارنگی ملون (CMU) مدلی را ابداع کردند که به ربات‌ها امکان می‌داد کارهای خانه از جمله باز کردن کشوها و برداشتن چاقوها را پس از تماشای ویدیویی از انجام این کار‌ها، انجام دهند.
  

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || مهندسان ربات‌هایی ساخته‌اند که می‌توانند با تماشای ویدیوهایی از انسان‌ها در حال انجام مهارت‌های جدید، آن‌ مهارت‌ها را بیاموزند.

تیمی از دانشگاه کارنگی ملون (CMU) مدلی را ابداع کردند که به ربات‌ها امکان می‌داد کارهای خانه از جمله باز کردن کشوها و برداشتن چاقوها را پس از تماشای ویدیویی از انجام این کار‌ها، انجام دهند.

روش پل بصری‌ــ‌روباتیک (VRB) مستلزم وجود نظارت انسانی نیست و می‌تواند تنها ظرف ۲۵ دقیقه، به یادگیری مهارت‌های جدید منجر شود. دیپاک پاتاک، استادیار موسسه رباتیک سی‌ام‌یو، می‌گوید: «این ربات می‌تواند از طریق تماشای ویدیوها، مکان و چگونگی تعامل انسان با اشیای مختلف را یاد بگیرد.»

«ما به کمک این اطلاعات می‌توانیم مدلی را بسازیم که به دو ربات امکان می‌دهد در محیط‌های مختلف، وظایف مشابهی را انجام دهند.»

مدل وی‌آربی به روبات امکان می‌دهد یاد بگیرد اعمال نشان‌داده‌شده در ویدیو را چگونه انجام دهد؛ حتی اگر روی تنظیمات متفاوتی باشد.

این ربات این کار را با شناسایی نقاط تماس‌ــ از جمله دستگیره کشو یا دسته چاقوــ و با درک اینکه باید کدام حرکت را بکند تا کارش تکمیل شود، انجام می‌دهد.

شیکار باهل، دانشجوی دکترای رباتیک در سی‌ام‌یو، گفت: «ما توانستیم ربات‌ها را به محوطه دانشگاه ببریم و انواع کارها را انجام دهیم.»

ربات‌ها می‌توانند از این مدل برای اکتشاف کنجکاوانه در دنیای پیرامون خود استفاده کنند. یک ربات به جای اینکه فقط بازوهای خود را تکان دهد، می‌تواند با نحوه تعاملش کاربردی‌تر عمل کند.»

«این کار می‌تواند روبات‌ها را قادر کند تا از حجم گسترده ویدیوهای اینترنت و یوتیوب بیاموزند.»

رباتیک اغلب با مشکل [منطقی فلسفی] اول مرغ بوده یا تخم مرغ مواجه است: هیچ داده ربات در سطح وب برای آموزش (برخلاف سی‌وی یا ان‌ال‌پی) ربات‌های بی/سی هنوز به کار گرفته نشده‌اند و بالعکس.

معرفی وی‌آربی: از ویدیوهای انسانی در سطح گسترده برای آموزش یک مدل *چندمنظوره* استفاده کنید تا هر الگوی رباتیکی را راه بیندازید!

ربات‌های شرکت‌کننده در این پژوهش طی ۲۰۰ ساعت آزمایش در دنیای واقعی، ۱۲ کار جدید را با موفقیت آموختند.

همه این کارها به‌نسبت سرراست و ساده بودند؛ از جمله باز کردن قوطی‌ها و برداشتن گوشی تلفن. پژوهشگران اینک قصد دارند سیستم وی‌آربی را توسعه دهند تا به ربات‌ها امکان دهد کارهایی چندمرحله‌ای انجام دهند.

جزئیات این پژوهش در مقاله‌ای با عنوان «فراهم‌سازی و ایجاد قابلیت از طریق ویدیوهای ساخت انسان به عنوان یک برنامه چندمنظوره برای رباتیک» شرح داده شده است که این ماه در نشست «میدان دید و تشخیص الگو» در ونکوور کانادا ارائه خواهد شد.
 منبع فارسی : شارا

منبع اصلی : اینیپندنت  indipendent